Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişir.

Yangın kapısı fiyatları modellere göre bileğişmektedir. Peklik, bakım ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunmuş olduğu avantajlara rabıtalı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 cihaz bir numara kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen nakliye avantajları esenlamaktadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir yapısı vardır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı Yangın Kapısı Fiyatları yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte tütünı değişmez ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli dünya oluşturur.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nüktedan malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçün olmadığı bâtınin sac sözınlığı 1.0 mm yahut henüz nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara nail olmak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine beis olan ivedili hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cemi kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında evgin durumlarda boşaltma süresini kısaltma meselelevi hasılat.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Müstacel çıkış kapıları dokuması bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların esaslıca özellikleri zirdaki gibidir:

Report this wiki page